SPONSORS

Boomkwekerij H. Kwint

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen

Van Blijderveen b.v.

Kersttoernooi 2023

Meld je hier aan voor het kersttoernooi.
Na de inschrijving ontvangt u een email van de inschrijving. De inschrijving sluit op 10 december.

Deelnemer 1:
Naam:
Leeftijd:
Email adres:
Deelnemer 2:
Naam:
Leeftijd:
Email adres:
Overige info:
Inschrijven voor wedstrijd:Relatie tot elkaar:

De feestdagen naderen en bij T&P Sport zijn we verheugd om dit samen met jullie te vieren! Op 23 december willen we jullie van harte uitnodigen voor ons Kersttoernooi, dat zal plaatsvinden in de ochtend tot begin van de middag (de exacte tijden worden later bekendgemaakt na de inschrijvingsperiode, dit is namelijk afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Dit gezelligheidstoernooi omarmt niet alleen de sportieve geest, maar ook de warmte van kerst: de tijd van samenzijn en verbondenheid met familie. T&P Sport-leden krijgen de kans om samen met een geliefd familielid (mama, papa, broer, zus, oma, opa, tante, oom, nicht, neef) als duo deel te nemen aan een wedstrijd in de sport van de T&P Sport lid. We organiseren wedstrijden voor de volgende sporten: peuter/kleuter, freerunning, recreatie turnen en selectie turnen. Het moet vooral een gezellige en leuke wedstrijd worden.

We moedigen iedere duo aan om in hun beste kerst outfit te verschijnen, want er wacht een extra prijs voor het best geklede duo. Denk eraan dat de outfit geschikt moet zijn om in te sporten.

De duo's gaan samen sporten. Bij turnen zullen de duo's samen springen en samen turnen op een zelf gekozen turntoestel. Bij Freerunning zullen de duo's samen een parcours afleggen en een mooie sprong op een trampoline maken. Allemaal met een flinke dosis plezier!

Deelname aan dit leuke toernooi kost €8,00 per duo.

Ook willen we alle supporters van harte uitnodigen om te komen kijken! Er zal eten en drinken te koop zijn. Halverwege de wedstrijd ontvangen alle duo's wat te drinken.

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie de feestdagen in te luiden op een sportieve en gezellige manier tijdens ons Kersttoernooi!

We begrijpen dat niet iedereen gemakkelijk een partner kan vinden om een duo mee te vormen. Daarom, als je echt geen andere optie hebt, kun je je ook individueel aanmelden en zorgen wij ervoor dat je toch een duo-partner krijgt, zodat je gezellig kunt deelnemen aan het toernooi.

Wanneer er vragen zijn, kunt u mailen naar activiteiten@tenpsport.nl.